torstai 19. toukokuuta 2016

Paluu kotiin.

Hei.

 Pahoitteluni, että en päässyt viimeisinä viikkoina päivittelemän blogia, vaikka paljon tapahtuikin. Syynä oli tekniset ongelmat enkä pystynyt kirjoittamaan ennenkuin pääsin kotiin läppärini luokse.

Tosiaan, Timon lähdettyä olin kaksi viikkoa yksin, kunnes seuraani saapui kaksi kakkosvuotista tyttöä Timon Luokalta. Viimeiset kolme viikkoa vietin heidän kanssaan. Aluksi toimin matkaoppaana, mutta nopeasti hekin paikat oppivat. Kävimme shoppailemassa, ottamassa aurinkoa ja seikkailemassa Biarritzsissa, Ranskassa, ennen lähtöäni.

Saavuin viime sunnuntaina, 15.5, takaisin Suomeen. Herätys oli kuudelta aamulla, sekä kotona olin hieman puolenyön jälkeen, Nyt istun sängylläni kuunnellen Ed Sheerania, taskussani uskomattoman hienot kolme kuukautta. Muistot elää. Kovasti minun sinne olisi haluttu jäävän mutta luulen että kotona on hyvä sillontällöin käydä myöskin. Sain myös kuulla viimeisinä päivinä pääkokin suusta että olin paras harjoittelija mistään ulkomailta kyseisessä yrityksessä. Luulen että se oli ihan hyvä suoritus?

Minä kiitän ja kuittaan, kaikista ketkä tekivät matkasta(mme) sellaisen kuin se oli, Kiitos Sinulle!


- Eetu