lauantai 2. huhtikuuta 2016

Adios amigos!

Moi!
nopesti on tuo kuusi viikkoa pyörähtänyt täällä työharjottelussa san sebastianissa. Oma työharjotteluni on ohi. Olen oppinut täällä tosi paljon, Hotel londres on aivan loistava työpäikka kaikkien työntekijöitten kanssa tulee juttuun todella helposti. Itse ainakin kun on päässyt tutustumaan hotel londresin työväkeen niin voin suoraan sanoa että ikävä tulee ja myös tietenkin ikävä tulee san sebastiania ja sen kauniitä nähtävyyksiä.
Uskoisin että myös työharjotteluni meni hyvin koska sain parhaimman arvioinnin ja kun viimeisenä päivänä kiitin koko londresin työväkeä niin vastauksena sain "No no, gracias tu Timo". Kuten myös viikottaisissa kommenteissa on hyvin sydäntälämmittäviä kommentteja.
Viimeisenä päivänäni sain kutsun Hotel londresin ravintolaan syömään kolmen ruokalajin menun, joka maistui aivan uskomattoman hyvältä. Tietenkin tiesin miltä ruuat maistuivat mutta tunnelma oli aivan erinlainen kun sain istua ruokasalissa aivan kuin asiakkaat.
Istuskellessani mietin aikaaani san sebastianissa ja töitäni hotel londresissa. Olen todella kiitollinen että sain olla näin mahtavassa paikassa ja tämä oli mahtava kokemus.

Agur!

Timo