torstai 25. helmikuuta 2016

Pintaraapaisu keittiöön

Torstai 25.2.2016

Iltaa!

Tänään olikin sitten toinen varsinainen työpäivä, huijui :o Minä (Arttu) menin tänää kauhean aikaiseen aamuvuoroon, 8:30. Parit ekat askeleet hostellin ulkopuolella märällä laatoitetulla kadulla palauttivat maan pinnalle, että ehkä etelässä ei aina paistakaan aurinko ja ole 20astetta plussan puolella. Mutta päätin kuitenkin edetä reippailla askelilla töihin poikien jäädessä vielä nukkumaan. Töihin on noin kilometrin verran matkaa ja siinä tallustaessa ja hengittäessä raikasta meri-ilmaa herää mukavasti.

Töihin päästyäni vaihdoin kokkivaatteet päälleni ja suuntasin henkilökunnan ruokailutiloihin hörppäämään aamukahvin ja kuuntelemaan kovaäänistä, nopeaa ja sekavaa keskustelua espanjalaisten naisten keskellä. Hörpättyäni kahvin ja haukattuani tuoreen patongin palasen menin valtavaan alakerran keittiöön, johon pian ilmestyi German (minun työpaikkaohjaaja) joka iloisesti toivotti huomenet ja hymyili rauhallisesti. German puhuu hyvin, hyvin vähän englantia mutta juuri sen verran että saa ohjeistettua minut pilkkomaan sipulit ja perunat tulevia tilauksia varten. Yleensä German puhuu nopeasti espanjaa ja viittoo ahkerasti joka riittää ohjeistamiseen.

Kymmenen jälkeen keittiöön rupeaa tulemaan lisää henkilökuntaa, La Chef, päällikkömme morjestaa kovaäänisesti ¡Hola! ja menee vaihtamaan kuulumiset muitten työntekijöitten kanssa.
Yhdeltätoista Eetu ilmestyy iloisena pyörähdellen paikalle. Yhdeltä menimme syömään valmistamaani henksuruokaa, possun leikettä ja salaattia. Minä pääsin neljältä kotiin ja Eetulla alkoi tauko ja samaan aikaan Timo tuli töihin.
Lähdimme Eetun kanssa kahville sekä kiertelemään kaupungin vaatekaupoissa. Näyteikkunaostosten jälkeen palasimme kämpille hieman lepäämään. Eetu lähti takaisin töihin hieman yli seitsemän ja minä jäin tutustumaan ja juttelemaan hostellin omistajan pojan kanssa.

Päätin kertoa teille hieman tarkemmin päivästäni, toivottavasti viihdyit ja tervetuloa uudestaan!
Arttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti