maanantai 29. helmikuuta 2016

Tapasimme Jeesuksen

Sunnuntai 28.2.2016
Moi
Tänään minä Timo ja Arttu menimme töihin mañanaan elikkäs aamuvuoroon. Työpaikalle saavuttuamme aamu sujui rauhallisesti ruokatilassa aamu kahvia ja tuoretta patonkia nauttiessa.Sen jälkeen menimme tekemmään töitä. Meille molemmille annettiin erinlaisia pikku tehtäviä mm. pienien naposteltavien cocktail ruokien valmistamista ja päivän ruokien esivalmistamista.
Kun olimme hetken työtä tehneet niin  työntekijä joka oli ohjeistanut meitä aamulla kysyi haluttaisiinko tilata yläkerrasta kahvit, joten minä ja Arttu työn ohessa joimme virkistävät cappuccinot.
Aamulla olimme keittöllä vain kolmestaan mutta kello kymmenen maissa rupesi tulemaan lisää työväkeä ja iloisesti yllätyin kun tapasimme uuden työntekijän joka puhuu englantia. On aina suuri apu kommunikoinnissa kun toinen puhuu samaa kieltä mutta keittiössä kuitenkin pärjäämme koska tunnistetaan joitakin espanjan sanoja ja elekielellä.
Yhden aikoihin pääsimme Artun kanssa syömään ja ruokana oli tonnikalasalaattia ja mehevää suussa sulavaa naudan poskea.
Loppu työpäivä meni minulla nopeasti kalakakun ja raaka-aineiden esivalmistamisessa ja Artulla annoksien kokoamisessa.
Kotiin päästyämme suuntasimme melkeinpä saman kävelemään ja kuvailemaan Castillo de La motaan päin. Matkalla  kuljimme  rantamuuria pitkin josta sai hyviä kuvia koska aallot olivat suuria joten vesikin lensi jalkakäytävälle ja autotielle. Sitten lähdimme kulkemaan ylös päin Castillo de La motaan. Matka oli hiukan jyrkkä mutta kyllä kannatti kävellä huipulle koska nähtävyys oli huikea näki koko San sebastiânin kaupungin ja komea Jeesuksen patsas.
Alkoi tulla hämärä, joten päätimme lähteä kotia kohti. Castillo de La motassa menikin loppu päivä eikä oltu syöty kuin viimeksi töissä, siis oli nälkä suuri.
Kotona teimme ensimmäiset kotitekoiset pintxot.
Päivä oli pitkä ja kaikkia meitä väsytti niin menimme nukkumaan samantien ruoan jälkeen.
Kiitos lukemisesta!
Timo Laakkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti