sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Neljä takana, kaksi edessä

Sunnuntai 20.3

Moi taas! Viime päivityksestä on vähän liiankin pitkä aika jo. Täällä ollaan kuitenkin! Viime viikonloppuna Minä (Eetu) sekä Arttu olimme muutamia päiviä kuumeessa, Timon uurastaessa töissä. Tälläkin viikolla on nähty ja koettu paljon ja uutta.
Perjantaina Arttu sai yllättäen tietää palaavansa kotiin, joten pakattuaan hän tänään aamulla nuosi lentokoneella kohti Suomea. Arttu on kuin meidän tarinan Boromir, joka kuolee vain koska häntä näyttelee Sean Bean, kuin Leonardo DiCaprio jolle ei anneta oscaria vaikka mitä tekisi. Mutta! Elämä jatkuu täällä, Timo tulee seurakseni huomenna samaan huoneeseen nukkumaan. Maanantaina on 4 viikkoa matkaa käyty! Minulla kahdeksan ja Timolla kaksi viikkoa jäljellä.
Vapaapäiville ohjelmaa suunnitellessa on vapaa-aika kulunut. Olen ollut viikon aamuvuorossa ja päässyt neljältä, kuin taas Timo on vaihtanut läpsystä iltavuoroon. Ensiviikolla vaihdetaan päikseen.

Paljoa muuta kertomisen arvoista ei ole nyt kertoa, arkeen on päästy sisään ja nyt päivät menee töissä ja akkuja lataillessa. Sää on ollut nyt viikon jo parempaan päin, vesisateet jääneet vähälle ja aurinko esittäytynyt pilvien takaa! Kymmenen ja viidentoista asteen välillä lämpötilat.

Nyt menen nukkumaan, aamuvuoroa varten! Ensi viikolla heti kirjoitellaan seuraavan kerran seikkailuistamme, pysykää kuulolla!

Moikka!
- Eetu

Ps! Muistattehan että lisäillään kuvia edellisiin blogeihin sillointällöin kuin koneelle kuvia pääsemme siirtämään, joten muistakaa kuikuilla aikaisempiakin tekstejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti